Breng de ZOMER naar jouw winkel met onze prachtige Deense merken!

Als eigenaar van een woon- of kookwinkel of interieurzaak wil je deze stijlvolle en eigentijdse lente- en zomercollectie niet missen.

Laat je inspireren door de laatste trends en hoogwaardige producten die jouw assortiment naar een hoger niveau tillen, en geef jouw winkel de Scandinavische touch waar klanten naar op zoek zijn!

Zomercollectie 2024

Van stralende kleuren tot organische texturen, onze selectie van Deense merken brengt het frisse gevoel van het voorjaar rechtstreeks naar jouw winkel. Ontdek onze merken die de zomer in huis brengen en klanten aantrekken die op zoek zijn naar vernieuwing en inspiratie.

zomercollectie 2024 - buiten lamp, USB oplaadbare lamp

Haal de zomer in huis en laat je assortiment stralen met onze Deense merken.

voorjaarscollectie 2024 - buiten lamp, USB oplaadbare lamp, lyngby

Duurzaamheid en verantwoordelijkheid

Er zijn maar een paar stappen die je moet doorlopen om onze Deense merken in jouw winkel te verkopen. Allereerst vul je onze digitale klantenkaart in. Wij zullen vervolgens op korte termijn contact met je opnemen, een geografische check doen of we niet al een verkooppunt bij jou in de buurt hebben, een klantaccount voor je aanmaken en daarna begint het leukste moment: via onze B2B-portal je winkelwagen vullen met prachtige producten.

voorjaarscollectie 2024 - buiten lamp, USB oplaadbare lamp

Scandinavisch design

Al onze merken hebben één ding gemeen; Scandinavisch design kenmerkt zich door eenvoud, minimalisme en functionaliteit.
 
Hieronder is een selectie van onze merken te zien. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vul onze klantenkaart. 

Contact

Michiel Westerhuijs
RiD B.V.

info@retailisdetail.nl
023 - 7910150
VAT:   NL002050945b86
KvK:   34282713
IBAN: NL26 ABNA 0886 8321 9

Kantoor adres:

RiD B.V.
Hendrik Figeeweg 3F / C5
2031 BJ Haarlem
Nederland 🇳🇱